Over

O

Initiatiefnemer Yolanda Marty van Welij heeft een liefde voor mensen en de wereld waarin zij zich bevindt. Verbinding maken met wat er innerlijk speelt, met de ander en daar vervolgens expressie aan geven, is een groot onderdeel van haar dagelijks leven en vormt een rode draad binnen haar carrière als danser, dansmaker, en dans – en yogadocent. Anders dan dans, theater of muziek kiest zij nu het geschreven woord als middel om een platform te geven aan wat haar beweegt.

Het meest gelukkig wordt Yolanda als mensen schaamteloos zichzelf durven zijn en zich comfortabel voelen met zich zelf. Zij houdt van samen zijn, Aziatisch eten, de ruis van de zee, wakker worden van kwetterende vogeltjes, de geur van verse koffie, diepgaande gesprekken, heel veel knuffelen en gewoon lekker ‘Zijn’. Geen agenda, niks moeten en op een natuurlijke wijze het leven dansend en zingend naar haar toe laten komen.

Daarnaast is zij mama van een zoon, vormt zij samen met haar lief een gezin waar vooral heel veel gelachen wordt en genoten van het leven, zelfs wanneer het tegen zit.